LAHJATAVARAT ELÄMÄN TÄRKEISIIN JUHLIIN ALAHÄRMÄSSÄ

Kultakello Nikolai Alahärmässä myy laadukkaat lahjatavarat kauniisti paketoituna. Saat meiltä arvolahjat kaikkiin elämän tärkeisiin hetkiin. Olipa kyse kastejuhlasta, kihlajaisista, häistä tai mistä muista tahansa merkkipäivistä, löydät meiltä varmasti tilaisuuteen sopivan lahjan! Tarvittaessa saat myös lahjavinkit saajan näköisen lahjan löytämiseksi.


Katso yhteystietomme

Arvolahjat kauniiseen pakettiin

Valikoimiimme kuuluvat niin kastelahjat, kristallit ja pöytähopeat kuin lahjaksi sopivat korutkin. Myymme myös esimerkiksi Leathermanin monitoimityökaluja ja muita harrastuksiin liittyviä lahjatuotteita. Tutustu ohesta tarkemmin valikoimaamme ja tule käymään liikkeessämme. Meiltä saat lahjatavaroiden lisäksi myös korut ja kellot.


Saat myös halutessasi ideoita moniin lahjapulmiin – ja kaiverrus tulee aina kaupan päälle! Meiltä löydät myös ihastuttavat Minna-kortit.

Kristallisia lasiesineitä pöydällä

Kristallit ja pöytähopeat

Kauniit ja kestävät tuotteet ovat monen päivänsankarin toivelistan huipulla. Meiltä saat muun muassa Orreforsin ja Kosta Bodan laadukkaat lasituotteet sekä Saurumin ja Kultakeskuksen pöytähopeat.

Kastelahjat

Kastelahjat

Meiltä löydät ihanat lahjat lapsen ensimmäiseen juhlaan. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu kehyksiä, albumeita, säästölippaita, soittorasioita, kummilusikoita, koruja, kynttilänjalkoja sekä kastemaljoja.

Avaimenperä

Muita lahjaideoita

Valikoimissamme on muun muassa Leatherman monitoimityökaluja, erilaisia korttilompakoita, harrastuksiin liittyviä lahjatuotteita, pöytäkelloja, korulaukkuja sekä valokuvakehyksiä ja -albumeita. Suosittu lahjakortti on myös aina varma valinta!

Laaja valikoima laatutuotteita

Alahärmän liikkeestämme löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman kulta- ja hopeakoruja, merkkikelloja sekä lahjatavaraa. Myymme tietenkin myös kulta- ja timanttisormuksia elämän ikimuistoisiin hetkiin. Valikoimiimme kuuluu esimerkiksi Kalevala Korun, Lumoavan ja Snö of Swedenin koruja ja Citizenin, Seikon ja Leijonakellojen kelloja.


Lahjatavaroiden valikoimastamme löytyvät niin Bohemia-kristallit, Orreforsinlasit, Kultakeskuksen ja Saurumin pöytähopeat kuin Leathermanin tuotteetkin. Laatutuotteiden joukossa on vaihtoehtoja myös lukuisilta muilta valmistajilta. Kauttamme saat myös palkinnot nopealla toimitusajalla!


Tutustu myös koruvalikoimaamme