Laadukas koruvalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman koruja arkeen ja juhlaan. Alapuolella esittelemme suosituimmat tuotemerkkimme ja lisää löydät myymälästämme!

Palvelemme

ma-pe 9-17
la 9-14

  • Visit Kauhava

Gaura Pearls

Gaura Pearlsin helmikorut ovat laadukkaista helmistä valmistettuja. Laaja valikoima erilaisia riipuksia, korviksia ja rannekoruja

Joanli Nor

Joanli Nor hopeakoruista löydät suosikit niin arkeen kuin juhlaan.

Son Of Noa

Son Of Noa miesten rannekorut.

Northern Viking Jewelry

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rouheat ja miehekkäät korut.

AALmark

ALLmarkin korut on valmistettu hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä. Mallistoista löytyy sopivia koruja kaikenikäisille miehille ja naisille niin arkeen kuin juhlaan.

AALmark

Beat of Love

Laaja valikoima upeita timanttisormuksia sekä kaunis hopeakorumallisto.

Beat of Love tuottet Suomen Korutuotteesta

Kalevala Koru

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa – suomalaisen korusuunnittelun ja kultasepäntaidon perinteitä vaalien! Valikoimissa on kulta-, hopea- ja pronssikoruja.

Kultaseppä Toikkanen

Kultaseppä Toikkasen timanttisormukset valmistetaan Jyväskylässä yli 35 vuoden vahvalla ammattitaidolla. Sormusten materiaaleina on käytetty hopeaa tai kultaa.

Kultaseppä Toikkanen

Lumoava

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Malliston designkorut ovat kauniita ja ajattomia suurella sydämellä. Mallistoista löytyy yksilöllisiä, käsityönä valmistettuja hopea- ja kultakoruja miehille ja naisille.
Lumoava

Pirami

Yli 30 vuoden ajan toiminut luotettava helmitalo maahantuo ja valmistaa helmi-, helmiäis-, korukivi- ja puolijalokivikoruja. Valikoimissamme mm. kastekoruja ja upeita helminauhoja. 
Pirami

Rock by Sweden

Rock by Swedenin koruissa hienostuneisuus ja glamour yhdistyvät räväkän rockin kanssa. Korusarja aikuisen naisen makuun!

Rock by Sweden

Snö of Sweden

Snö of Sweden yhdistelee klassisia korumateriaaleja, kuten kristalleja ja helmiä mm. tekokivien, nahkan, lasin ja kankaan kanssa.

Snö of Sweden

Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn korut ovat kauniita nykypäivän klassikoita. Ne on valmistettu käsityönä ensiluokkaisesta kierrätetystä kullasta ja Sterling-hopeasta.

Tammi Jewellery
 

Magnetix Wellness - magneettikorut

Magnetix Wellness-magneettikorut ovat kauniita, terveysvaikutteisia koruja!

Suosittele meitä