Laadukas koruvalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman koruja arkeen ja juhlaan. Alapuolella esittelemme suosituimmat tuotemerkkimme ja lisää löydät myymälästämme!

Palvelemme

ma-pe 9-17
la 9-14

  • Visit Kauhava

Sif Jakobs

Sif Jakobsin korut ovat yksinkertaisen kauniita ja pohjoismaiseen tyyliin sopivia. Korujen valmistuksessa käytetään rodinoitua hopeaa, ruusukultaa, nahkaa sekä makean veden helmiä ja kimaltavia zircon kiviä.​

AALmark

ALLmarkin korut on valmistettu hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä. Mallistoista löytyy sopivia koruja kaikenikäisille miehille ja naisille niin arkeen kuin juhlaan.

AALmark

Angel Bliss

Ihana korusarja nuorille tytöille!
Angel Bliss

Beat of Love

Laaja valikoima upeita timanttisormuksia sekä kaunis hopeakorumallisto.

Beat of Love tuottet Suomen Korutuotteesta

Kalassmycken

Kalassmycken valmistaa hauskoja ja suloisia hopeakoruja lapsille. Upeita värejä ja kiinnostavia kuvioita kaikille pienille prinsessoille ja prinsseille!

Kalevala Koru

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa – suomalaisen korusuunnittelun ja kultasepäntaidon perinteitä vaalien! Valikoimissa on kulta-, hopea- ja pronssikoruja.

Kultaseppä Toikkanen

Kultaseppä Toikkasen timanttisormukset valmistetaan Jyväskylässä yli 35 vuoden vahvalla ammattitaidolla. Sormusten materiaaleina on käytetty hopeaa tai kultaa.

Kultaseppä Toikkanen

Lumoava

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Malliston designkorut ovat kauniita ja ajattomia suurella sydämellä. Mallistoista löytyy yksilöllisiä, käsityönä valmistettuja hopea- ja kultakoruja miehille ja naisille.
Lumoava

Pirami

Yli 30 vuoden ajan toiminut luotettava helmitalo maahantuo ja valmistaa helmi-, helmiäis-, korukivi- ja puolijalokivikoruja. Valikoimissamme mm. kastekoruja ja upeita helminauhoja. 
Pirami

Police

Policen näyttävät korut yhdistävät terästä ja nahkaa. Ranne- ja kaulakorut ovat suosittuja erityisesti nuorten miesten keskuudessa.

Rock by Sweden

Rock by Swedenin koruissa hienostuneisuus ja glamour yhdistyvät räväkän rockin kanssa. Korusarja aikuisen naisen makuun!

Rock by Sweden

Snö of Sweden

Snö of Sweden yhdistelee klassisia korumateriaaleja, kuten kristalleja ja helmiä mm. tekokivien, nahkan, lasin ja kankaan kanssa.

Snö of Sweden

S.Oliver

S.Oliver valmistaa persoonallisia ja trendikkäitä koruja. Laaja valikoima erilaisia korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja sekä sormuksia.

Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn korut ovat kauniita nykypäivän klassikoita. Ne on valmistettu käsityönä ensiluokkaisesta kierrätetystä kullasta ja Sterling-hopeasta.

Tammi Jewellery
 

Magnetix Wellness - magneettikorut

Magnetix Wellness-magneettikorut ovat kauniita, terveysvaikutteisia koruja!

Suosittele meitä