Monipuolinen merkkikellovalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman merkkikelloja sekä laatutietoiselle että trendikkyyttä arvostavalle. Alapuolella esittelemme valikoimissamme olevat tuotemerkit!

Palvelemme

ma-pe 9-17
la 9-14

  • Visit Kauhava

Citizen

Yksi maailman tunnetuimmista kellomerkeistä, jonka valmistamien kellojen hinta-laatusuhde on lähes ylivertainen. Kaikki Citizen-rannekellot valmistetaan todella laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Myydyimpänä meillä Super Titanium. Useissa kelloissa on myös naarmuuntumista kestävä safiirilasi.
Citizen

Seiko

Seiko tunnetaan maailmalla erittäin laadukkaista ja tyyliltään aina aikaan sopivista rannekelloistaan. Seikon tuotevalikoimaan kuuluu useita tyylikkäitä mallistoja, joista jokainen löytää varmasti mieluisan mallin.
Seiko

Candino

Kellot ovat aitoja ja alkuperäisiä sveitsiläisiä rannekelloja. Ne kantavat arvostettua ja kansainvälistä Swiss Made -leimaa, joka takaa niiden alkuperän ja korkean laadun. Lähes kaikissa kelloissa on mm. naarmuuntumaton safiirilasi ja ne on tehty aidoista materiaaleista, kuten jaloteräksestä. Yhä suositumpi materiaali on kevyt ja kestävä titaani, joka ei sisällä lainkaan nikkeliä.

Rhythm

Laadukkaat kodinkellot! Mallistosta löytyvät niin seinä-, pöytä- kuin herätyskellot.

Tommy Hilfiger

Tyylitietoisen laadukas valinta! Malliston kellot ovat trendikkäitä ja todella näyttäviä.

Rosefield

Klassisen hienostunut kellosarja tyylikyyttä arvostaville naisille!

Leijona

Myydyin peruskellomallistomme koko perheelle! Edullisesta mallistosta löytyy sekä peruskelloja että muodikkaita malleja moneen makuun.

Daniel Wellington

Laadukkaat ja tyylikkäät miesten ja naisten rannekellot.

Flik Flak

Kestävä, sveitsiläinen lastenkellojen mallisto.

Suosittele meitä